Bliv pilot for en weekend!

Lørdag

Gemmer der sig en pilot i dig? Er du klar til at tage pilot hatten på? Du kan prøve det med vores eksklusive Pilot Weekend! Royal Aviation giver dig nu muligheden for at få en weekend, fyldt med elementer som giver dig et indblik i luftfart og livet som pilot.

Lørdag starter kl. 09:00 i Ringsted Flyveplads, hvor vi hilser på hinanden og får noget morgenbrød sammen med forældre (hvis I er under 18 år). I vil herefter få udleveret Polo og andet materiale, som I skal bruge i løbet af dagene som ”piloter”. Efter introduktionen, vil den første time teori blive afholdt med vores dygtige teori instruktør. Her bliver der gennemgået vigtige elementer i de fleste fag, som man skal kende som pilot. Teorien omhandler følgende:

  • Meteorologi: Læring om vejret
  • Luftfartsret: Kendskab til love og regler
  • Navigation: Lær at navigere
  • Aerodynamik: Hvorfor flyver en flyvemaskine?
Lørdag afsluttes kl. ca. 17:00

Søndag

Søndag kommer du ud og oplever hvordan det teoretiske kommer i spil med det praktiske. Vi starter kl. 9:00 i Ringsted Flyveplads, og her bliver I sat I 2 mands grupper, hvor dig og din makker skal bruge alt hvad I har lært på dag 1 til at planlægge ruten, trække flyet ud og lave en WALK AROUND inden I skal til briefing med vores dygtige flyveinstruktør. Dernæst handler det om at flyve! Efter Jeres oplevelse sammen med fly instruktøren, vil dig og din makker debriefet med flyveinstruktøren inden afslutningen på weekenden.
Vi slutter dagen af med kage, en masse sjove historier og praktiske spørgsmål. Vi glæder os meget til at se dig!
Bemærk venligst: Hvis du er under 18 år skal du have en værge tilladelse, og det er vigtigt, at dig og én eller begge dine forældre kommer med første dag. Pilotweekend kan aflyses indenfor 24 timer før opstart lørdag kl. 9:00. Dette er bl.a. pga. vejrforhold. Dette vil dog ikke have en hæmning, da man planlægger en ny dato, som er bedst mulig for alle parter. Minimum 4 deltager og maximum 6 deltager. Depositum er fastlagt på 1500,-


Information

Pilotweekend kan aflyses indenfor 24 timer før opstart lørdag kl. 9:00. Dette er bl.a. pga. vejrforhold. Dette vil dog ikke have en hæmning, da man planlægger en ny dato, som er bedst mulig for alle parter. Minimum 4 deltager og maximum 6 deltager. Depositum er fastlagt på 1500,-

  • Pris: 4.999,-
  • Næste pilotweekend: 3-4 juni 2020
  • Få en weekend du aldrig glemmer!
  • Få et unikt indblik i pilotverdenen